Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” anunță începerea implementării proiectului intitulat „Smart la Băilești” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-2601.

Proiectul se va derula în perioada 28.02.2024 – 01.02.2025 are o valoare totală de 348.671,19 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivele proiectului sunt:

  • Dotarea cu echipamente de tip „smart lab”, cu materiale educaționale specifice și cu mobilier ergonomic pentru dezvoltarea unui laborator inteligent;
  • Accesul elevilor la educație digitală;
  • Familiarizarea elevilor cu toate ramurile sistemului STIAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică);
  • Formarea cadrelor didactice pentru utilizarea echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat.

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: Cioplea Mihaela

E-mail contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Attachments:
Download this file (PNRAS.pdf)PNRAS.pdf[ ]188 kB